Informatie voor derden

Budget & Bewind Randstad weet dat het lang niet altijd gemakkelijk is om zelf financiële hulp te vragen. Daarom bieden wij de mogelijkheid voor familie, vrienden, hulpverleners, werkgevers en woningcorporaties om budgetbeheer, beschermingsbewind of budgetcoaching voor iemand anders aan te vragen. Kent u iemand in uw omgeving die het op dit moment financieel moeilijk heeft? U kunt diegene bij ons aanmelden via het contactformulier of bel 085 – 016 05 56.

Support

Door allerlei omstandigheden kunnen mensen in financiële problemen terechtkomen. Dit kan verschillende oorzaken hebben, waaronder geestelijke beperking, laaggeletterdheid, psychiatrische problematiek of fysieke beperkingen. Wij zijn er voor iedereen die geen overzicht meer heeft over eigen geldzaken. Het levert veel stress op als schulden zich opstapelen. Kent u iemand met dergelijke problematiek? Breng hem of haar dan in contact met Budget & Bewind Randstad.

Maatschappelijke status

Vaak hebben mensen met financiële zorgen niet de kracht om zelfstandig de draad op te pakken. Daardoor dreigen zij hun maatschappelijke status te verliezen. Wat fijn dat u hen tot steun wilt zijn. Budget & Bewind Randstad heeft als doel deze status aan hen terug te geven. Door het op tijd inschakelen van ons, worden verdere problematische schulden voorkomen en krijgen zij weer structuur en overzicht in hun financiële situatie.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Ik ga akkoord met de privacyverklaring